Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Ja du,,  2008-12-22 21:07:01  Yockes
Men då har man nog sett de mesta då? REDAN? Japp, känns nästan som det,,, Förutom alla som kör som idioter, så är det ett ganska öppet och platt land! Ja, ÖKEN!!
Alltså jag har riktigt svårt att beskriva arab världen,, men om du tänker dig en stor yta,, där du själv fått tillfälle att helt plötsligt bygga det du känner för!
Grejen är ju att det tar tid att bygga, så du är inte riktigt klar,,, Den kännslan?? eeeeeeeeeeeh okay? Ne men allt känns nästan som om man är mitt i en stor byggnads plats, där det byggs på allt varje dag. Inget är direkt 100% klart, vissa hus är klara,, men runt om husen så är det sand?
byggnaderna brevid är kanske 30-40% klara,,, Alltså,,, man är på en plats som inte riktigt finns!? En plats som inte alls har någon dirket form,, Jo,, ni som sett bilder, vet ju hur fint, och grymt det är.. Men om man tar en noga titt, så fattar man tillslut att alla bilder kommer från samma plats,,, ungefär samma vinkel.. Varför? jo för det är den enda view som finns? Skulle man kunna flytta perspektivet i bilden så skulle man snabbt inse att,,, runt om det som fångats i bilden så finns inget.. Förutom byggnads ställningar och sand.. De flesta bilder här borta, dom på guide böcker, reklam pelare, bilder över huvudtaget på miljön är ritade eller digitaliserade bilder.. Ja, som du ser,, vet inte riktigt hur man skall kunna förklara,, men ordet FAKE, har betydelse på sitt sätt här! Fast fake är ju ett ganska starkt ord,, så mera som om, någon har en DRÖM,, och man är nu inne i den personens dröm!? Det finns en vision,, men den visionen finns bara på papper..? Man kan försöka se en bild på hela,, men när man försöker röra vi det så är det bara som luft?
Svårt att förstå sig på?,,, kanske inte,, nog mer min bild av det hela som är mongo.. Åk hit själv, så får du se! Landet där det inte direkt finns något att göra..
Lyssna på min bön?  2008-12-22 05:42:01  Yockes
Hmmmm, klockan är strax efter 05:00,, i mitt huvud är klockan redan 10:00, då Japan ligger 5 timmar före! Det är BLÄCK mörkt, och man hör någon skrika från håll, ja ni vet,, ARAB.,,, Yalla Yalla,,,?
Ne, men tror detta är nu muslim bön, eller något som dom skriker ut som en sång från någon moskee här i närheten!.. Soft veckar klocka,,!! Ne!!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..