Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Då morfar gick bort!  2008-09-23 20:02:01  Yockes
Tänk att ett telefon samtal kan ändra så mycket på så kort tid! Jo, detta är ingen kul inlägg, men känner att jag måste få skriva av mig lite. Är fortfarande i chock/sorg tillstånd. Hmmmmmm,,,, det är tufft ibland att inte vara på rätt plats vid rätt tillfälle! Det blir ännu tuffare om man är på andra sidan jorden.. Fick samtalet idag, men han var borta redan igår! Vill ge min far ett STORT tack att ta till sig orken att ringa och berätta en sådan här nyhet.. Det är ju inte direkt det man vill meddela, och speciellt inte via telefon, till sin son som han inte prata med sedan i slutet av April.. Ni ser TIDEN går fort.. Så hur känns det då? Det känns inte,,, det är för stor grej för att man skall kunna känna av det på riktigt ännu! Som sagt allt är som en STOR dröm ännu så länge.. Fast drömmen fortsätter även fast man har ögonen öppna!! Glad?,, Nej,,, Lässen?,, Nej,,, Livet är allt bra en komplicerad sak ibland,, Känslor, hur fungerar dom? Hur gör man? Man är KÄR, GLAD, och har även SORG.. Helt fucked up thing!! . .. .... Får nog smälta detta lite,,, Kommer säker mer inlägg om detta,, men som sagt, jag skriver om VAD FAN JAG vill. Så det så!! PS. Vodka med is och lime är fan inge vidare.. (Hadde inget annat)
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..