Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Dags att tömma av lite!  2008-09-14 10:50:01  Tankar
Satt och funderade på, tänk att man blivit så STOR att man får bestämma helt själv! Ja,,, när man var mindre var man ju tvungen att lyssna på de som var vuxna,, Gör de, gör inte så,, drick mjölk! osv.... Men nu får man bestämma själv.. Vill jag äta CHIPS till middag, så gör jag det.. Men gör man så, så inser man dagen efter varför de vuxna sa det dom sa.. Man är fett hungrig nästa morgon,, Äntligen har hösten kommit in över Japan. Just idag har vi bara 28"C,, molnigt,,, Jo, men 28 är ju varmt det med,, men jämfört med 35 som vi hade igår så är det en ganska stor skillnad.. Gissa vad,, Ne,,, skit i det då! Lyckades somna riktigt tidigt igår.. redan vid 19:30 gav jag upp,, rent ut av SKET i allt och bara SOV.. Vaknade i morse och var ganska ut sövd.. Kändes riktigt skönt.. Livet har varit skumt den senaste tiden,, Saker och ting förändras om man tänker till, Det är både på gott och ont.. Riktigt vad,, skall jag inte gå in på denna gång.. Men,, men det känns bättre än förut.. Tror den Japanska värmen förstörde mitt liv lite där i somras.. Dålig sömn,, stora problem,,, men, nu känns det bättre!!! Så vad skall vi hitta på idag då!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..