Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Tiden RÖR på sig... Tror jag?  2008-08-20 23:24:01  Yockes
Nej, det var inte det jag hadde till lunch idag.. Satt och funderade på lunchen idag,, om man kanske skulle försöka sig på något nytt, eller om man skall avklara allt man pysslar med... Som Anders sa till mig en dag,, "Du tar på dig för mycket" Har funderat djupt på den kommentaren,, Det kan stämma,, men grejen är att jag inte riktigt vet vart den gränsen går.. Det jag håller på med nu hålls innom den tidsram som är tänkt.. så det handlar om att kanske ÄNDRA MIN TIDS uppfattinnig.. IQ Fiskmås Tog ett BAD och en Kall ÖL idag efter jobbet.. Fattar varför jag inte gjort det förut.. Konami har stängt idag,, kan ju bero på det.. Kanske är det man behöver mer av,, tänkte jag om och om igen.. MER EGEN "DO NOTHING" tid.. NOTHING!!!!! Ibland undrar man hur man mår innombords igentligen.. Hur skada är man igentligen? Det känns ju inte direkt,, Förutom att man sover dåligt.. Hmmmmm, man får undersöka det hela lite närmare tror jag..
Nonono tonkatsu.....  2008-08-20 22:20:01  Yockes
[flash:flash/nonono.flv] Johan, du är ju allt för skön, Minnas denna som postades i Enskede Forum för nu 3 år sedan..

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..