Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Hur går det då!  2008-08-10 09:23:01  Koreanska
Well, jag försöker fortfarande sätta mig in i Hangul träsket,,, Hangul är det Koreanska alfabetet.. Kan inte säga att det är lätt men tycker fortfarande det är kul.. Håller även på att sätta ihop en hemsida där jag skall försöka skriva om studierna, så även andra svenskar kanske kan lära sig Koreanska..

GO GO KOREA!

Söndag, en del av livet det med!  2008-08-10 09:15:01  Yockes
Yes, söndag är oxå en del av livet.. Inte för att man kanske utnyttjar den så bra.. men om tittar på var söndagen igenligen menas med,, så tycker jag nog ändå att vi lyckas ganska bra endå! Så låt oss röja upp lite i söndags lugnet..
Japan och KITTY! Är nog det man kan förknippa Japan med,,, Som dessa, detta är SPEAKERS för din dator.. i Kitty format.. NEJ, jag har inte köpt sådana,,, Söndag,, Såg den nya X-files filmen,,, måsta tyvär säga,, lite lätt besviken.. Men men,,, man kan ju inte få allt här i livet..

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..