Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Suchi-ru  2008-07-10 11:34:01  Tankar
The heat is back!, eller den har ju varit här ett bra tag nu! Du tar med dig ÖLEN, så bjuder jag på värmen! DEAL?

Become Crazy

Det är en av de känslor som finns idag, chattade med JÖNÅS Konstigt nog gav han mig en ny insyn på det hela.. Betyder igentligen att jag snöat in mig i minna egna barnor, om man nu kan säga så.. Så jag besluta just,, Tänk om vi skulle vända på steken igen, men denna gång peppra och SALTA lite extra! Kommer man ut ur smeten då? Vi provar,, Jo jag vet,,, sorry att jag skriver en massa OBEGRIPLIG text, men om ni använder er fantasi, så kanske ni kommer se det hela på ett annat sätt. Innebörden i Texten är igentligen inte alls så som den låter..

CSI: YO!

(Yocke Online!) Your crime scen: Denna blogg,, en stor del av meddelnderna i kategorin "Tankar" har en helt annan innebörd än vad man får fram om man läser dom.. Frågan är då vad vill dom berätta, och varför? Löser du gåtan på ett bra sätt, så vinner du en WEE!!!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..