Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
36  2008-07-03 14:07:01  Yockes

36*C

Skall dom ta dö på mig, eller vad gå det hela ut på? Tror fortfarande min feber är hög, men hur hög är svart att säga då det antagligen är lika varmt ute!?? Är fortfarande seg, men lyckades klämma i mig en regäl lunch, så lite glad är jag.. Köpte även GLASS på vägen tillbaks till kontoret! Idag kommer det vara en lång dag.. Huvudverk är något som dykt upp nu! Vad är det för FEL?
Feber?  2008-07-03 09:33:01  Yockes
YES Självklart skall man bli sjuk oxå,, speciellt då det är bara runt 32-33 grader ute! Igår gick jag hem och gick till sängs direkt, var ju lite dumt då jag idag tycks ha energi brist... JO, jag gick till sängs direkt när jag kom hem,, utan MIDDAG!! Pund huvud.. kan man kalla mig, men var så himla TRÖTT!
livet är svårt ibland att leva själv, men som människa så är det till för det! instinkten att överleva ovavsätt vad som händer. Sedan att vi lär oss att leva av andra,, är något som vi själva tycker är något som underlättar. Vi alla behöver varandra lite då och då.. Det är så denna värld ser ut.. Jo, febern är kvar,,, tycks det som,, flummar runt med konstiga texter.. nej,, jobba lite, så får vi inte se om jag kanske skall ta mig hem och vila lite mer.. Så himla SEG!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..