Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Välkommen till "the new world"  2008-07-02 08:47:01  Yockes
Kanske man skulle kunna kalla det!
"new world" of wonder? Så vad händer nu då! Jo, det är ett STORT ryck,,, tror jag sov 2, eller kanske 3 timmar i natt. Börjar mitt Juli med att a lärt mig SIMMA PRO Krol, ja na ni vet sådant man ser på TV.. så där SMOOOOTH, och snabbt. Avslutade gårdagens lektioner med mini avslutning,, Men besluta att ändå forstätta lite till, för att försöka få lite snyggare stil,,, LITE till. Men det känns bra endå,,, OS nästa? Ahahaha, nästan,,, Så varför sov jag inte? Well, som sagt så vänder jag på STEKEN totalt nu,, Är förbannad på mig själv då jag inte direkt åstakommit det jag tänkt.. Det beror visserliggen på många faktorer, men hur man än tänker så slutar dom hos sig själv.. SOVANDE? Well, man kan ju skylla på värmen,, just nu 8:47 så har vi redan 29 grader.. Den jobbiga regn perioden har nog lidit mot sitt slut, och klimatet går nu mot varmare håll.. Så hur står man ut,,? Well, det gör man inte,, men man har inget direkt VAL! Vart man än vänder sig, så är det varmt,,, så det är bara att hålla humöret uppe och LE. dricka vatten och försöka vara glad att det är SOMMAR.

Så glad så!

Vad hände där?  2008-07-02 01:34:01  Yockes
För dig som försökte besöka Yocke Online i går, möttes av detta meddelande!
då blir frågan,, vem leker, och vem är då Happy?

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..