Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
En dag skrev jag i två dagar?  2008-06-22 18:46:01  Yockes
Eeeeehh Jaha,, Söndag,, REGN och fortfarnde kvar i Japan! det verkar ha blivit poppis att springa runt med KNIV och hugga folk. Denna gång 5min från dar man bor,,, nämligen Osaka Station! Söndag, den dagen då folk är lediga och åker runt, shoppar och gör allt i allo.. Då det är riktigt mycket folk vid Osaka Station,, Så varför inte, spring runt med en KNIV och och hugg lite folk.. Ingen dog dok,, men gärnings KVINNAN denna gång kom undan,, Eller den dom tror är ansvarig sitter arristerad, men det finns inga direkta bevis.. Anyway,, Japan,, hugg med KNI"F"EN landet.. Har du läst bibeln? Nej inte jag heller,, Jaha du hadde det? Jag var på någon sorts mässa idag med min koreanska FASTER. Min faster är kristen och går i kyra varje söndag, plus om hon är i Osaka, så är hon där lite då och då!
(Kappell mästaren och hans fru,, hon i mitten i Koreanska folkdräkten är min fasters "best friend" vänninna.) Är Jag kristen? Bra fråga, jag är ju DÖPT... Vad det nu har med detta att göra.. Men om jag inte minns fel, så var man ju ganska många gånger i Kyrkan när man var mindre.. Har för mig att Enskede skola gick till kyrkan lite då och då,, samt vid högtiderna.. Ni vet Avslutningarna,, lucia, m.m Aja, på mässan, fick jag låna en bibel,,, Halva på Japanska, halva på Koreanska,,, jomen tackar... Som de svenska biblarna så är det ibland lite svår svenska dom använder,, ni vet gammel svenska. eller hur man kan utrycka det.. Tänk er det på Japanska,,, TYP fatta NADA Jyou = Gud,,, Aja, man skall prova på mycket här i livet,, denna gång SVENSK i Korenaskt kapell i Japan? Vart inte lite bilder man vart tvungen att vara med på! Men efter det bjöds det på MAT,,, ojojoj, vad man åt..
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..