Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Tokyo, en farlig plats?  2008-06-09 21:52:01  Japan
Vet inte om nyheterna gått fram helt och hållet till er där borta. Tycks kallas "Vansinnes dåd", enligt DN (Missat det hela,, läs detta ) Ja du, vart skall japan vända,, Senaste tiden börjar detta bli mer och mer normalt här borta.. NORMALT? Nja, det är inte första gången som någon fåttförsig något och sprungit runt med kniv och viftat.. Men då denna gång då fler dog, och fler blev skadade plus att det handlar om Akihabara,,, så spridersig denna nyhet nog världen över.. Så vad händer då? Jo, som sist så tar japanska medierna hårt på det hela, och deras idee om att visa hur hårt och ont det gör för annhöriga så gick det ett inslag om hur fadern till en av offren, tyckte.. Tror inte detta skulle fungera i Sverige,, men det går ut på att visa hur man inte skall ta livet av folk man inte känner? ,,,, eeeee nästan.. Även som vi i sverige konstaterat länge,, så kom frågan upp här,, "Kan det handla om dataspelandet?" Då japan de senaste åren har stora problem med brott som begås med hjälp av IT, så riktar sig frågorna till IT inspektionen i Japan.. som tycks ha NOLL koll på sitt nätverk.. Grejen är att det finns ingen direkt att skylla på, så då måste medierna försöka svara på det själva genom att grotta på platser som inte alls har något med det hela att göra!! GO JAPAN.. Grejen är nog att jag tänker för logiskt,, det bör vara ett rimligt svar på det hela.. Så nyheter som dessa,, det är ju intressant, men att mediarna hittar på egan svar, och drar fram drabbade i ljuset för att försöka få tittaren att inse att det är "FEL".. är något som för min del inte alls passar in,,, Känns nästan som om det handlar om DAGIS barn. Någon åt kakan!!! Alla sätter sig i en ring och fröken skäller ut ALLA..? Men gör det bättre själv då! Jo jag vet,, jag kan ju inte bara klaga om jag inte har någon bättre idee att kontra med? Men men,, det är SVENSKT!! "Klaga, och tycka skit om saker och ting,, typ SKATTEN?" säger vi?!!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..