Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
I Japan ÄLSKAR dom CM!  2008-06-06 22:21:01  Japan
[flash:flash/loveCM.flv] Crazy peoples! Jo det stämmer, en APA med TV som huvud...
Japp, Sofbank som ett av de Japanska mobilföretagen heter här plockade hem kontraktet från Apple.. Vi får väll se hur det går.. Kommer det vara som Wii, slutsålt innan premiär dagen börjar? Men samtidigt så släpper Samsung sin variant..

Haptic

[flash:flash/haptic.flv]
Vad heter riskokaren!?  2008-06-06 21:47:01  Koreanska
[flash:flash/kuku.flv] Allt för sköna namn på prylarna ibland..!
Leka kaffebryggare? med påse?  2008-06-06 10:29:01  Japan
Går det? Jo, ibland blir man riktigt kaffe sugen, men då Japanarna är extremt dålig på kaffe, så får man väll ta vad som finns. Om man nu inte är Starbucks freak. Det var länge sedan jag slutade med Starbucks, man tröttnar helt enkelt... Anyway,, Kaffe the Japanese Office Way!

Coffee bag

Man har ju hörtalas om Te påse,,, men kaffe påse? det är ett fenomen som är riktigt poppis i kontors miljön.. Färskt kaffe som man i princip låssas leka kaffebryggare med,?

1

Påse, innhållande kaffe.

2

Trä deras smarta pappers ställning över koppen

3

Häll på med vatten försiktigt i små omgångar,, så vattnet sugs upp av kaffet, så smak och arom kan börja droppa.. Häller man för snabbt, så rinner vattnet bara rakt igenom,, ger inget, smakar inget..

Brite

Japans Coffee mate, är ett måste på kontoret tycks det vara,, Motsvarighet till torrmölk,,, tror man får canser om man tar för mycket.. Anyway, ger en fyllig smak.. Så,, det är kaffe här i Japan det.. Om inte annat på burk,, som Cafe au Lait, from Georgia

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..