Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Ny låda på väg!  2008-06-03 23:57:01  Yockes
Ok, inte lika stor som den sista,, Men något lämnar Japan imorgon,,, vart den skall, vet den bara själv.. Sugen på att oxå få en låda från Japan? DET KAN DU JU GLÖMMA... Men du kan ju alltid försöka få mig att gå med på att skicka dig en.. Good luck!
Mer byggnader  2008-06-03 23:56:01  Japan
Denna byggnad är lite annorlunda,, Det är Osaka Modo Gakuen i Umeda. (Osaka Mode Institution). Typ media/musik/data, skola som har en ganska annorlunda buggnad här i Umeda..
Man känner sig allt bra liten mellan husen så här.. Tänk om det skulle bli stor jordbävning igen här i Osaka/Kansai.. Vad gör man då om man är här just då? Springe framåt? och får ett HUS på sig, vänder och springer tillbaks, och får ett annat hus på sig.. Hur man än vänder på det hela, så får man nog ett hus på sig.. så tipset är.. Man går in i ett hus och gömmer sig...

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..