Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
2 dagar in i månad 6!  2008-06-02 22:57:01  Yockes
Ennu en ny månad är här,,, Tiden går helt enkelt för fort för att man skall orka hänga med! ORKA!, Men om man ser tillbaks på månaden som gått, så har man ändå inte hunnit med så värst mycket? Utan har hunnit med mer än vad som tänkts skulle hinna med! Det är en liten konstig feeling ibland, man tycks som man vaknar upp. Är mitt minne så dåligt redan?, Kommer jag vara helt senil när jag fyller 30? Det skulle vara grejer det! Jag har hört talasom utbränd, men kan man använda hjärnan för mycket? Alltså "Too much information"... Hårddisk principen,, när den är full, så brukar man börja med att tömma av på saker och ting som man tycker inte används mer... Undrar om hjärnan oxå gör något liknande,, har hört att den arkiverar,,, Har även av egen erfarehet minne av saker och ting som hänt,, Huvudet är nog en av de grymmaste delarna i kroppen som någon sin finns.. Nej, nu skall jag iväg och träna lite,, simma rättaresagt... Har lektioner imorgon, så man måste ju öva lite!! LEKTIONER? I vad?` Jo, SIMMA.. Jo jag kan simma,, men håller på att ta lektioner i "Butterfly (Battafurai!)" och "Krolning (Kuroringu)"... Ganska skoj,, och inget alls som jag skulle klara av om jag inte började träna,, Kroppen är fortfarande lite stel, men tack vara en bra lärare så kommer man in på rätt streching, och rätt tänkande för sin egna kropp.. PREFEKT för dig som mig, sitter med ett jobbigt DATA baserat jobb.. Dagen bild:
Från kontorets balkong,,, jo vi har balkong, eller altan liknande utrymme.. Det regnar... Det går ett tåg var 5min på den bron,, LÅTER som FAN! men man har blivit van.
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..