Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Tiden går extremt fort ibland,, (Men ååååååååååååååååååååååhh, inte mera TIDS snack...) Nej, jag skall inte snacka TID, utan tänkte skriva av mig lite samt tömma på menings lösa bilder som jag fortfarande inte hunnit posta och skrivit om! ? 32 Grader och SOL, idag med.. Jo vädert har varit riktigt bra de senaste dagarna,, lite FÖR bra för min del, då värmen sakta men säkert tar kål på mig... Nästan! Men inte rikigt.
Men det vart sådan där total vändning av vädret nu i helgen, hela lördagen ÖSTE det och hadde sig, sedan i Söndags så vände det hela..
Tack vare att man bor mitt inne i stan så blir det så där jobbigt varmt då det inte blåser så mycket tack vare alla fina HÖGHUS som finns överallt här! Men men,, att det är redan så här varmt nu,, så vagar man kanppast tänka på vilken värme sommaren har att erbjuda! Så slutar jag skriva helt plötsligt så kan det bero på att jag .. .. ..... ..... : ..... nästan,,, men inte riktigt..
Men det var väll spännande med helt meningslösa bilder..
Som denna,, varför tog man den mon tro,, det fanns en idee när den togs, men skriver man inte om den direkt så glömmer man,,,
Sommar och SOL, vad händer sen då? Vi får se!?
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..