Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Hemsjuk?  2008-05-17 23:29:01  Tankar
Nja, inte riktigt, TROR jag, men senaste tiden har jag haft konstiga drömmar, som jag kommer ihåg!, Kommer ihåg?. Normala fall så minns jag inte alls vad jag drömmer,, men detta är något nytt... Det hela går ut på att jag vaknar upp i mitt pojkrum i gamla Enskede.. Drömmen börjar där.. hur skumt som helst,, Jag vakar upp, och inser att allt detta, verkligheten att vara i Japan, jobba, och bo.. bara var en dröm! Alltså, drömmer att jag drömde om mitt lilla liv här NU i Japan.. Men i drömmen så är jag yngre,, Grejen är väll lite av min dröm allt få vara här, bo, jobba, och leva livet på lite Japanskt vis.. Något som jag haft sedan far min tog hem de första elektroniska prylarna som han tog med från sinna affärsresor från Japan / Kina / Taiwan / Korea. Men att nu drömma en motsatt dröm, att vakna upp i Stockholm, och inse att det bara var en dröm.. Är detta hemsjuka? Eller är det bara att jag börjar få det riktigt tråkigt ibland, alltså tröttnatt på det jag gör.. ? Hur fortsätter drömmen då? Jo, jag vaknar upp, det är sommar, sängen har blått överkast, och jag går upp. Går ner i köket för att äta något.. Ni som varit på Krokis, vet hur det ser ut.. Men det skumma är att jag minns allt så som det var innan dom målade om.. Alltså övervåningens gång har den GRÖNA färgen, Något som verkligen sitter kvar, är en gammal svart radio som fanns i köket.. Jag startar den och börjar ROSTA bröd? Sedan blir det blurrit,, det som oxå finns spår av ar Messmör??? Jag ser paketet, men vet inte vad som händer sedan,, Skum dröm.,., Jo, du kan tycka jag är knäpp, men detta är en riktigt konstig dröm.. Sedan vakanar jag upp här i Osaka,, och kommer tillbaks till verkligheten.. För alla som undrar, så är jag inte direkt den hemsjuka typen,, Så detta är något nytt. (Bilden har inget med detta att göra!)
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..