Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Chikatetsu  2008-05-16 20:11:01  Japan
Tunnelbana är ju tunnelbana världen över? PÅ Japanska kallas det Chikatetsu, Chika = Under jord, Tetsu = Järn, Lite fantasi, så har man Järnväg under jorden!
I Osaka så är det inte lika vidrigt många linjer som i Tokyo,, Men några linjer finns det. Samma som i Stockholm, så har linjerna olika färger, men Osaka folket utgår tyvär inte från färgerna utan namnen på Linjerna, ex, Rödalinjen kallas Midosuji Sen. Well, kartan är ju på Japanska så hur gör vi utlänningar då?
Alla stationer är väl utrustade med Alfabetiska skyltar,,, som ses ovan.. Samt alla alla stationer har koder,, då det inte är det lättaste att komma ihåg dom Japanska namnen.. PRISER? Well, då jag inte varit i Sverige, Stockholm på länge så vet jag inte om det är billigt eller dyrt. Men skillnad mot det svenska ZON systemet, så har Japanarna antal stations priser.. Priserna ligger från 210Yen och uppot. Vad det nu kan bli i Svensk valuta!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..