Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
PALMER?  2008-05-12 23:55:01  Foto
Självklart har vi palmer här i Japan, va! har ni inte det i kalla Sverige?
ANDERS!  2008-05-12 23:40:01  Yockes
Kom det inte fram,,, hehehehehe,, Nej, det finns ett paket till, men det har inte lämnat Japan ännu, då det saknas en bit i det puzzel, som vi skall se om du kan lösa!? Vet att du trodde detta skulle åt ditt håll, men detta innehöll något helt ANNAT! Det paketet kom fram,, Kommer igång med MSN från imorgon, så keep in touch! FÖR ALLA ER ANDRA ; NEJ, jag svarar inte på hur dumma frågor som HELST!!! Vad nu detta kan betyda,, vet ni nog!!
Lets pick up where we ended!  2008-05-12 23:35:01  Yockes
Men du, var har du varit? Har RÖJT upp lite,, så har inte direkt haft tid, och ork att sitta framför datorn hela tiden.. Men nu börjar smoggen klarna upp.?
Så vi börjar med de tre TOMATERNA! Exakt 3 tomater vid 8:25... Sammanfattning av helgen, Lördagen var den regnigaste dagen på länge,, Fixade och meckade lite hemma, sedan tog jag och körde en film kväll! , det var hur länge sedan som hälst jag sett en hel film igenom.. Vad såg jag då? Jo, tog en "Dirty Harry" kväll. Visste ni att Jim Carry är med i den sista filmen, jo det är sant.. Han spelar en filmstjärna som blir mördad i början av filmen.. Bra då vet ni det.. Nej, har meckat mycket nu,, Meckat? Vadå, byggt en BIL? NEJ, har försökt röja upp i mitt liv,, saker och ting som legat länge nu, har fått sig en omvändning,, har fått nog av ALLT skit som bara ligger och väntar på något.. Så ni skall bara veta hur skönt det känns just nu, när man inte har samma press på sig.. Söndag,,, inga tamater inte, Men det vart en promenad ,
Där jag såg FISK!?
YES, fisk i huset,, Japanarna verkar verkligen gilla det där med att ha skumma fasader,,, Anyway,, Det har blivit kallt i Japan, runt 20 grader om dagarna,, Lite små kyrligt,, får man nog säga..(Även för att vara svensk så är 20 lite små kallt..!!) Måndagen är avklarad, dom som skulle hinnas med på Jobbet, han jag konstigt med!!! Vet inte riktigt vad som hänt, men allt flyter på ett nytt sätt. Vi får se vad som händer här näst!!!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..