Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
LOST in Osaka, own reply!  2008-05-04 22:52:01  Tankar
Läste min egna text, och måste bara säga "förlåt".. Detta måste vara det TOTALT värsta jag någonsin åstakommit i denna blog.. Innehållet handlar ju om INGENTING.. Tråkiga bilder, på GRÖN dricka,,, What the _________... Exakt.. PS. måste vara solen och värmen,,,, ,,,,,,,,, ___ yeah right!
LOST in Osaka?  2008-05-04 22:09:01  Yockes
Nej, jag tror nog jag kommit till det stadiet att jag typ inte kan tappabort mig i Osaka, Har nog nästan varit över allt, här i Osaka, snart så vad skall man nu hitta på.. Även idag som igår, KANON VÄDER 31C Grader och SOL! Blå himmel. Efter lite runtmailning till dom som bor här, så sluta det med att jag fick spendera min dag ensam,,, Så jag besluta mig att ta min MAMA Chari, (Cyckel) och ta en sväng.. Men nu när man varit nästan överallt här i Osaka, vad skall man då åka på? Jag sattsa på att följa floden som går här ganska nära där jag bor.. Lämnade huset runt 13:00, efter en kraftig lunch!
Osaka, STORSTAD,, Kanske inte så mycket att se,,, FOLK, bilar, svårt att komma fram,, m.m. Men efter en timmas cycklande i samma riktning, på en massa SMALA konstiga vägar,, brevid floden så helt plötsligt försvann storstaden??
Jag började skymta ett berg..?? Aja, inte så TRÖTT, så vi fortsätter,, mot bergets riktning, och på högersida,, floden..
Helt plötsligt så började det dyka upp en massa nya namn på en massa små skyltar, som jag aldrig sett. Och väg skyltarna vart bara färre och färre.. Var har jag nu hamnat? Folk som man såg, började bli mindre och mindre Osaka folk.. i klädda typ jympa kläder??
Plötsligt delade floden på sig, så jag tog bron över och möttes av en åker.. ÅKER? i OSAKA? no way!
Gatorna vart mindre, och husen fick mindre och konstigare skepnader! Kollade på klockan, 15:30, Ohohohohohoho,, har cycklat åt ett och samma håll i 2:30 timma.. KUL,,, Jo berget var ju lite närmare, men det var långt kvar,,,
Kom fram till en Bookoff, som jag vet inte alls är så normala innom Osaka city området,, så jag måste vara WAYOFF.. Stannade till i BookOff,, (BookOff säljer begagnade böcker, DVD, Tv-Spel, musik m.m) Det var proppat med folk, som alla STIRRA på en när man kom in,, Betyder bara en sak,, nu är man WayOff, en plats där inte utlänningar besöker så ofta.. Där STIRRAS DET. Fick nog av folk, gick ut och beslutade för att börja åka hem, men sattsa på att ta en annan väg.. Hamnade på en skum GRUSväg.. Efter ett tags cycklande så hamnade jag här?
Sanyos huvud fabrik,,, ?? Totalt åt H#¤%&%#te. Tvyär var det en återvändsgränd,, så började cyckla in på olika skumma vägar,, det är roligt, men folk alltså STIRRAR på en,, Troligen tänker de väll, "HE MOST BE LOST!" Hamnade på ennu mer platser som jag aldrig sett, och tecken som jag inte alls kunde läsa.. Efter ca 2 timmar,, (17:30) så såg jag en skylt, "Välkommen till OSAKA city" HELT SLUT, ont i bena,, så inser man nu att man precis kommit in o Osaka City, byter att det är en timma kvar innan man kommer till UMEDA!
Kom hem, eller kom fram till mitt Shopping mall, runt 19:00.. Ingen lust med något, men måste handla då jag knappt har något hemma.. MEN DÅ HITTA JAG NÅGOT SOM pigga till det hela! Ta en riktigt noga blick på detta..
Sushi disken på detta supermarket.. Någon som ser KATTEN?? Only in Japan,, Nej, dagen började bra,, kul att se något nytt, men gjorde mig EXSTREMT trött.. Så det vart en timmas bastu i Konami, och snart lite film? Lite GRÖN MELON soda kanske ?

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..