Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Golden Week  2008-05-03 23:30:01  Japan
en Vecka GULD, så kallas det hela! Golden week började idag i Japan, TV nyheterna inleddes med PANIK och massor av folk som försöker röra sig i Japan,, Ja, vad menar jag nu med detta! Golden week, en vecka, eller som detta år, några dagar som man är ledig. Hela Japan är ledigt, så alla försöker resa, eller göra något under den gyllene veckan. Panik och annat är de som bor i stortstäderna som försöker ta sig hem till sin hemby, eller folk som tänkt besöka någon annan del i Japan, eller utomlans.. Så vad är mina planer? Well, tänkte ta mig till Tokyo, och göra något kul, eller träffa vänner och bekanta.. MEN, så vart det inte,,, Change of plans! Well, idag är ju som en helt normal Lördag.. så inget speciellt. Förutom att det är mindre folk ute på gatorna!! Skall se om jag inte hittar på något kul imorgon,, Det är GYLLENE väder,, måste jag säga!! Golden week i år är mellan 3-6/5 ... NICE..
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..