Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Isakaya  2008-04-15 22:56:01  Mat
Isakaya är ett kul fenomen som går ut på att man äter en massa små rätter och dricker olika sorters drinkar. Typ som tapas! En massa små rätter fast då Japansk inspererade.. typ som:
Grillad fisk! Yes, den är grillad som den är, lite saltad, hur gott som hälst! Med en stor KALL öl, så kan man luta sig tillbaks och och börja mecka ut köttet mellan bena på fisken.. Ja,, så fungerar det! Förutom det så finns det då en meny med ca 50 olika rätter..
Tempura! På sommar lök (Sallads lök) och räker samt lite andra Japanska vår grönsaker. Serveras med salt som är blandat med grönt te, och soyabaserad dopp sås! Just denna plats som ligger 5min från där vi bor, så utgår dom från årstidens aktuella grönsaker och livsmedel.. Vår = saker och ting som tagit vinten åt att gro.
Skumma kamera! Blixt skulle vara bra!!? Priser, beroende på vad man äter, hur mycket man äter som sagt, Men just denna isakaya,, är det från 600Yen och uppot.
50år!  2008-04-15 10:06:01  Yockes
JAPP, idag fyller GEORG SVENSSON 50 år. Det skulle firats, men vart inget av då Han och hans fru flydde till Thailand!! Hur som hälst läser han detta,, SÅ STORT GRATTIS.
Mail bombningen har börjat!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..