Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Ennu en dag?  2008-03-29 14:08:01  Yockes
Ennu en dag i Soliga Japan. Det börjar bli riktigt trevligt väder här nu. SOL, men rycktet säger att det skall regna imorgon, så man får väll se. Sitter just nu på Caffe Solare, som ligger ca 15 min från där jag bor. Konstigt nog så har dom GRATIS IT. Vilka problem,,, anledning till att jag inte är hemma är för att slippa att vara uppkopplad. Slippa strässen med IT.. Jo, det är sträss med IT. Vet inte varför.. Men något strässar upp en,, kan det vara infromations flödet som är svart att försöka hänga med i? Noll koll.. Lördag, vad skall man hitta på sedan,, klockan är ju bara 2. Har nästan hela dagen framför mig.. Självklart finns det ju saker man borde göra.. men inte riktigt ännu! Först VILA.. SLAPPA... KOPPLA AV... iZ Radio, det roliga streama online projektet, flyter vidare,, Ganska kul, då jag nu flyttat över den musik som jag förut hadde i min laptop över till den Stream server som projektet går på.. Skall styra upp lite mer rolig musik senare.. Mer bilder? Jo, skall styra upp det där med bilder.. Det är mycket som skall syras upp, därav så tar aldrig ToDo listan slut. Men varför har man så mycket då? Well, man tar på sig för mycket.. thats it! Man lovar för mycket,, men hinner inte riktigt med då det byggs på med annat som måste byggas vidare på det hela! Konstigt liv man lever ibland! Det var bättre när man var yngre,,, mer frihet,,, på något sätt! Appropå ingenting,, På dörren till ingången till Caffe Solare står det Have A Love For Nature . Eeeeh "OKAJ" ?.. Det var ju bra att dom tycks bry sig? Skumma meddelanden dyker upp ibland!! Nej, tillbaks till njutandet av min lördag. Solen tycks gå i moln,, så man får njuta så länge det går!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..