Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Vilken lördag!  2008-03-22 19:30:01  Yockes
Hur spendera du din lördag?
Inte som dessa japanarna hoppas jag, dom står och väntar på att få handa Osaka Chocklad? Varje lördag så ser det ut så här, då den lilla chocklad fabriken spottar ut dyr chocklad.. (Kön började vid vita pilen till vänster, och alla skall in vid pilen brevid AMPM skylten) Min lördag började så här!
Lite kaffe och en macka med e-post tömmning. Från platsen jag satt så såg jag detta!
Japp Japanarna verkligen älskar paraplyer, även om solen skiner! Crazy people. Efter två koppar kaffe, och en himla massa ränsande och meckande med min ToDo lista så fick jag nog. Så det vart en promenad
Började här,
Hamnade sedan här vid Yodokawa floden! Alltså Kanon väder, men lite små blåsigt här!
Måste varit runt 20-25 grader.
Gick förbi Bandai Osaka, och kom att tänka på den där gången Johan och jag skulle köpa Tamagochi, när det var helt nytt. Minns inte riktigt, men kommerihåg att vi åkte buss fram och tillbaks för att det var slutsålt överallt. Tror vi hamnade vid IKEA i Kungenskurva. Well, det vart en lång promenad, inga direkta planer. Slutade sedan på Konami där jag avarade ett 2 timmars pass.
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..