Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Söndag igen?  2008-03-16 20:03:01  Tankar
Ennu en Söndag i detta konstig liv som man lever? Konstigt, well, man ser det så som man vill se det! Söndag, visste ni att Söndagen är den första dagen i veckan, ? Enligt Japanarna så skall det vara så, Alla kalendrar i Japan ä uppdyggda så att Söndagen kommer före måndagen, samma som jag har i min kalender här i bloggen!! That the Japanese way! Varför? Det är en bra fråga,, antagligen vill dom väll att man skall börja en jobbig vecka med en dag ledigt? Hehehehe Söndag?, vädret i Japan är nu riktigt bra,, i dag runt 20-25 grader och Sol! Kanoners skulle jag vilja säga! Spenderade min Söndag hemma, så som vi hemma brukar spendera Söndagrana,, fixa mecka , städa, tvätta, ja, det där man inte riktigt VILL hinna med under veckans gång! Livets stora funderingar går vidare! Vad skall man hitta på här näst? Skall man kanske ge upp och flytta till något annat land? Hmmmm, det går att fundera på! Men det finns saker kvar här i Japan som jag vill lära mig innan jag skall vidare! Men men, först och främst skall jag ner till noll i min gegantiska TODO lista.. Fattar inte hur den kan vara så gegantisk! Den börjar här, (.) .. och slutar typ (.) här!? Mer bilder!! Kommer!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..