Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
En normal dag!  2008-03-13 20:39:01  Yockes
Japp, då tänkte jag berätta hur en normal dag ser ut i mitt lilla liv! Låt oss ta Tisdag! Går upp vid 7:45, tvättar av mig och tar en kopp varm mjölk, eller vad man nu har hemma! 8:25 Lämnar jag hemmet, hälsar god morgon till alla som man träffar i huset där jag bor. Jo det är lite kul, alla känner alla på något sätt. Plus att dom tycks hålla lite koll, då frun bor i Dubai.. Det finns som en lite trygghet kan man säga! 8:45-8:50 beroende på vilken väg man tar till jobbet, Cycklar eller promenerar så tar det ungefär 20-25 min till jobbet,, skumt, Ja. kan man säga, det borde ju gå snabbare att cyckla.. men det gör det inte då promenad sträckan knappast är cycklings bar p.g av allt folk i morgon ruset.. Thats Japan. 9:00 Jobb, 12:00 Lunch, försöker prova på något nytt varje dag, men det börjar bli svart nu när man nästan provat allt. 13:00 Tillbaks till jobbet, Kafferast har man när det känns som ett bra tillfälle,, (Nästan aldrig) 18:00 Slutar och börjar röra sig hemmåt. 18:30 beroende på när man kommer ifrån kontoret.. Hemma planera mat, Laga mat äta,, 19:00 Vila, se lite på TV. 19:30 Börja gå igenom det som inte blivit gjort, gräva på min ToDo Lista. 21:30, Förbereda sig för gymmet, packa ihop ombyte mm. 21:45, Iväg till KONAMI! 22:00-22:10, Beror på vilka som jobbar, dom har nämligen oxå koll på att frugan är ute i världen.. Så det blir oftast en heldel frågor ja,, då det är nästan olika varje dag.. Börja med uppvärmning: 30 min värma upp,. Sedan börjar man träna,, olika dagligen, har inget direkt schema, men man tar det man känner för plus att man utgår ifrån vilka maskiner som är lediga! 23:30-23:45, Avtrappning, eller strachning, eller hur man nu stavar det, "Suterechi".. Så man slipper ont dagen efter.. 00:15: Dusch, Bastu, Onsen, (Bada) 01:00: Hem, börja planera den nya dagen, 01:30: Mecka vidare med ToDo listan plus att lägga till nya saker om man kommit på något nytt under träningens gång! 02:30 - 03:00: ner varvning, ser senaste tiden på meningösa TV serier på DVD. Sover,,, Jo, sova mer borde jag sattsa på.. Men får inte till mitt schema riktigt om jag nu skall sova mer!! Så det är något jag arbetar på.., Att skapa mer tid, inte det lättaste då det är 24 timmar, and thats it,,, Så hur ser din vardag ut? Ja kom igen nu, skryt nu med ALL den tid som du har över..
Kibun ga ii?  2008-03-13 10:57:01  Tankar
Japp, så kallas det när man känner sig, "lycklig, glad, eller bara känns bra?" Så vad har nu hänt? När jag vaknade imorse så insåg jag att fortfarande är kvar i Japan? Vet inte varför, antagligen hadde jag någon konstig dröm eller något som jag inte alls minns! Men konstigt nog, så känns det otroligt bra idag!! och? Tänker väll du nu, men jag tror att det börjar bli dags att kasta min tärning igen och se om man hamnar på någon ny rolig ruta i det äventyrspel som jag lever i? En ganska annorlunda tanke,, "Svensk, bor i Japan, Gift med en Korean, som är i Dubai?" Det blir varken plus eller minus i det, utan det är ju 4 helt olika saker? Livet som ensam Svensk i denna enorma stad är som det är inte helt fel. Visserliggen så finns en sorts ensamhet, men istället för att känna sig ensam så spenaderar man tiden på något annat istället.. Är det så här det kanske känns om man är singel? Kanske? Kanske inte? Är jag singel? Well, gift, men med en fru i Dubai? Boring? Som sagt, min kategori/Grupp "Tankar" ger oftast inge information till er som inte vet vem jag är! Ni som känner mig, ni kanske förstår en liten glint! Nej, 1 timma kvar till lunch! Vad skall man hitta på idag! Kanske,,,,,,, liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!?
Utal  2008-03-13 00:48:01  Koreanska
Hitta denna sköna ORDA Detta är Konsonater och Verb, Genom att koppla dom samman så skapar man ett tecken med utalet fran delarna! ex. Hanguk = Korea

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..