Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Snö?  2008-01-24 23:53:01  Yockes
I dag snöa det ca 20 min? Ganska cool känsla då det antagligen var det enda snö man kommer se i år!? Det är sent, och det har blivit extremt kallt. Försökte få över lite bilder från mobil kameran, men det ville sig inte riktigt. Dom har bytt ut delar på moderskortet i datorn, så vissa program måste tydligen installeras om!! Men idag postar jag denna bild, som är utsikten från kontoret där jag lossas jobba dagligen!??
Handla mat? Kom och tänka på att I dag handla jag för första gången på länge! Fram tills nu så har jag hållt mig till stor shopping en gång i veckan, eller liknande.. Det heter Kyoumuyou Su-pa-, och är typ som ett mini OBS! eller COOP kanske det heter nu mer för tiden,, dom säljer i regel för resturanger, men även normalt folk kan handla. Lite mer, lite billigare... Nej,, det är kallt, orkar inte mer idag,, så mer meckande imorgon..
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..