Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Datorn LEVER  2008-01-17 14:52:01  Yockes
Men det kostar,,, hela 46,500Yen skall dom ha för att stoppa in en NY del som sitter på moderskortet.. , det var den semestern, det!! Livet är surt, men den burken är fan värt det hela! Köpa ny, med samma spec, och minne kostar visserliggen inte mer än 120,000 Yen ( Utan OS ), men då är skärmen mindre,, så att kunna ha den upplösningen jag har idag.. Jo, vi pratar LAPTOP, inget annat skit, jovisst kan man ju köpa en Desktop,, men hur skall man kunna resa med den? Hur man än vänder på det, så är det hela riktigt dyrt!! Men så snabbt den är tillbaks, så kommer jag avsluta alla problem, och funktioner som finns fram tills idag!! Ligger efter som bara den i en viktig bit! Bör komma tillbaks till Osaka den 26... Så nästa vecka!! på lördag eller söndag så blir man fattig igen?? eller smäller det kanske? Sitta med denna gamla burk är inte det bästa jag varit med om, kan jag ju redan nu säga! Det går ju, men liten bild, och den seg het som finns så tar allt längre tid!! Dagens bild:
Som sagt så funkar det inte för mig att koppla in mobil kameran till denna dator, så tar denna sköna LOGO bild, som jag tog sommaren 2007 då jag var i Korea sist. Dagens ord: P for Parking,?
Chilli,, chilli!  2008-01-17 10:21:01  Foto
Chilli är det som gäller nu,,, började igår med en liknande CHILLI i min pasta.. HOT, and SPICY!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..