Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
I know the smell!  2008-01-03 20:34:01  Yockes
Kanske mindre trevlig grej, men bara måste berätta!
Näst intill vår lägenhet har vi en granne, som var skum redan då vi flytta in, Han hälsa aldirg, var ganska egen, och prata/skrek för sig själv på nätterna vad man hörde från balkongen! Riktigt när detta hände vet jag riktigt inte, ingen som vet. Men antagligen någon gång i mitten av oktober. Allt vart tyst, trodde först han hadde flyttat, men då namnet på dörren inte byttes, så hadde han väll åkt iväg.? I mitten av Nov, så en dag när jag kom hem från jobbet hadde någon stuckigt en ihopvikt lapp i hans brevlåda,,, Ni vet en sådan där normal lägenhets brevlåda som finns i dörren, Lappen satt så att man såg den utifrån.. Inget speciellt med det, någon som kanske ville något..? Who cares.. Någon vecka efter, så var lappen som vanlingt kvar i postlådan, men det fanns någon konstig bi luckt i trapphuset på vår våning. Well, någon som lagar mat eller något trodde man då! Veckan efter, så vart lukten starkare,, lappen satt kvar i postlådan, och man började undra!! Min stora oro var först, "hoppas ingen tror att det är från min lägenhet det luktar!", då man är utlänning, så kan folk tro vad som hälst! Men, senare samma vecka, så fick jag reda på från vår fastighets skötare att grannen, var död! Och stanken i trapphuset, var från att han legat en tid i lägenheten död! REALLY NICE! Det är ingen som riktigt vet, men antagligen har han legat mer än en månad. Det är inte nu förns efter man, inset,, "så det är så det luktar?"
Yocke bor var?  2008-01-03 13:39:01  Yockes
Ja, 3 dagen 2008. Och har börjat röja upp hemma. Jag vet att många undrar över "hur bor Yocke" igentligen. Ingen har beökt mig i Osaka, så skall försöka sammanfatta..
Vi börjar idag i allafall med att visa detta. Detta är min utsikt från min balkong. Detta är Osaka Umeda.. Kanske inte den bästa utsikten, men gämför man med hur andra bor, så är det en av de bättre!!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..